Parašė: GiN 2009 m. lapkričio 19 d., ketvirtadienis

Su sąlyga, kad nusipirkau skanerį Epson V500, kuris skenuoja juostas (tiek siauras, tiek plačias), nuo šiol pateiksiu viešam teismui savo "juostinius" darbus, kurių pateikimas iki šiol buvo gana komplikuotas.


Buvo laikas, kai dirbau Užupyje ir eidamas pietauti nešiojausi Zorkij-2c arba Zorkij-4, paprastai būdavau užsitaisęs Ilford PAN100 juostą. Jei norėdavau ką nors sąmoningai nufotografuoti, beveik niekada nepavykdavo, kadrai ateidavo tada, kai to nesitikėdavau. Kaip ir ši močiutė, išsinešusi kėdę ir besišildanti saulutėje. Mane kažkaip labai paveikė tas jos atsipalaidavimas ir toks jautimasis kaip namie. Savo kieme - ji šeimininkė, tegul žiūri įkyrūs fotografai pro "bromelį", jai nė motais :) Vis mažiau lieka to nuoširdumo ir senieji kvartalai praranda savo dvasią, nes vis mažiau lieka senųjų gyventojų...

Žiūrim didesnę nuotrauką www.efoto.lt:
http://www.efoto.lt/node/316111

 

{ 2 komentarai (-ų)... read them below or Comment }

  1. Graži foto. Nieko tokio, ir mes nejaunyn. Nepraeis nei 40 metų ir mes šildisimės saulutėj, sedėdami ant taburetkės :), ir stebėsimės, kam žmonės atostogaut varo į mėnulį, lyg žemėj vietos būtu per mažai. Viskas keičiasi, o ar į blogą ar į gerą priklauso tik nuo požiūrio.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Toks futuristiškai filosofiškas komentaras :)

    AtsakytiPanaikinti

Populiarūs įrašai

Archyvas

Teikia „Blogger“.

Sekėjai

- Copyright © Fotografuoju.lt -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -