Parašė: GiN 2014 m. vasario 11 d., antradienis

Nors jau buvau parodose, vykstančiose NDG, bet noriu dar :) Planavau eiti savaitgalį,o  šiandien sužinojau, kad šis savaitgalis kaip tik bus išskirtinai svetingas. Ne tik kad bilietas tekainuos tik 1 Lt, bet vyks ir nemokamos ekskursijos po parodas bei edukaciniai užsiėmimai.

Toliau pateikiu NDG informaciją.

Svetingojo savaitgalio programa:
Penktadienį, vasario 14 d.
17 val. kuratorės Margaritos Matulytės ekskursija po parodą „Siūlau naują pasaulį. Vito Luckaus retrospektyva“
Šeštadienį, vasario 15 d.
11 val. ir 14 val. ekskursijos su NDG gidu po parodą „Siūlau naują pasaulį. Vito Luckaus retrospektyva“.
16 val. ekskursija po parodas „Vaizdų vieta. Lietuvos fotografija iliustruotuose žurnaluose XX 7-8 dešimtmečiais“, „90x60. Lietuvos fotografijos parodų plakatai. 1970–1987“ su kuratorėmis Ieva Mazūraitė-Novickiene ir Živile Etevičiūte.
11 val. ir 14 val. kūrybinės dirbtuvėlės vaikams „Vaizdų sumuštiniai“ Edukaciniame kube. Specialiai vaikams parengtos trumpos parodinės ekskursijos metu dirbtuvių dalyviai susipažins su Vito Luckaus ir kitų Lietuvos fotografų kūriniais, o vėliau kurs labiausiai patikusių vaizdų montažus. Dirbtuvėlės skirtos mažiesiems galerijos lankytojams ir vyks stikliniame Edukacijos centro „kube“. Registruotis į dirbtuvėles nereikia.
Į svetingo savaitgalio ekskursijas prašome registruotis el. p. edukacija@ndg.lt, arba tel.: (8 5) 219 59 61. Vietų skaičius ribotas.
Šeštadienį, vasario 15 d., galerija dirbs valandą trumpiau, iki 18 val., sekmadienį, vasario 16-ą, valstybės šventės dieną, galerija nedirbs.

Savaitgalį susitinkame NDG, o sekmadienį - džiaugsmingai klaidžiosime po miestą plevėsuojant vėliavoms!

Komentuoti

RSS: Prenumeruoti straipsnius | Prenumeruoti komentarus

Populiarūs įrašai

Archyvas

Teikia „Blogger“.

Sekėjai

- Copyright © Fotografuoju.lt -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -